Svédasztal

A svédasztalos étterem

A svédasztalos étkezés legnagyobb előnye az, hogy akár egy hétköznapi ebéd alkalmával is belekóstolhat a vendég a magyar és a nemzetközi konyha különböző fogásaiba.

A hagyományos éttermi vendéglátásban a terített asztalnál ülve sokszor dilemma előtt vagyunk, mit is rendeljünk, ki merjük-e próbálni a még nem ismert ételeket, kalandozzunk-e a gasztronómiában? Esetleg maradjunk a jól beváltnál?

A svédasztalos étkezés megszokott választéka mellett, a Bánfi Étterem naponta megújuló kínálatában megismerhetjük a nemzetközi konyha ételeit is.

A tulajdonosi szemlélet révén, a kimagasló minőségű alapanyagokból pedig még hétköznap is választhatjuk a nem hétköznapi magyaros ételeket, legyen az egy szürkemarha– vagy egy vadpörkölt. További előnye, hogy megtalálható az előételtől kezdve a leves, a főétel, a grillezett ételek és a desszert.

 

Korlátlan italcsomag:

A Bánfi Étterem pompás étel választéka mellett a kedvező, korlátlan italcsomag is figyelemre méltó, amely magában foglalja a szénsavas és rostos üdítőket, ásványvizet, a kézműves csapolt– és az üveges söröket, továbbá a kimért borokat és kávét is.