SVÉDASZTAL

Általános tájékoztató

A svédasztalos étkezés legnagyobb előnye az, hogy akár egy hétköznapi ebéd alkalmával is belekóstolhat a vendég a magyar és a nemzetközi konyha különböző fogásaiba.

A hagyományos éttermi vendéglátásban a terített asztalnál ülve sokszor dilemma előtt vagyunk, mit is rendeljünk, ki merjük-e próbálni a még nem ismert ételeket, kalandozzunk-e a gasztronómiában? Vagy csak együnk egy ismert jót…

A svédasztalos étkezés kínálatában találkozhatunk a már jól ismert ételekkel, de a Papp Étterem naponta megújuló kínálatában megismerhetjük a nemzetközi konyha ételeit is. A tulajdonosi szemlélet révén, a kimagasló minőségű alapanyagokból pedig még hétköznap is választhatjuk a nem hétköznapi magyaros ételeket, legyen az egy szürkemarha- vagy egy vadpörkölt. A svédasztal további előnye, hogy itt megtalálható az előételtől kezdve a leves, a főétel, a grillen sütés kínálata, a desszert, valamint a látványos fagyipult, mert hát a fagyinak azért még mindig van hely….

A Papp Étterem látványos, színvonalas étel választéka mellett a kedvező, korlátlan italcsomag is figyelemre méltó. Az italcsomagban benne van a szénsavas -és rostos üdítő, ásványvizek, a kézműves csapolt – és az üveges sör, a kimért borok és a kávé is. Az italcsomag részeként egy pohár pezsgőre is a vendégünk.

A svédasztalos kínálat mellett lehetőség van a’la carte rendszerű, azaz étlapról rendelhető ételek fogyasztására is.

A hagyományos kiszolgálást kedvelők részére kialakított exkluzív kínálat tartalmazza a magyar és a nemzetközi konyha ismert ételeit.

Legyen a Vendégünk, foglaljon asztalt nálunk!